Είναι γεγονός ότι η μουσική έχει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας. Ακούσαμε πολλά τραγούδια, έχουμε γνωρίσει μουσικά πολλούς τραγουδιστές και έχουν γίνει πολλοί διαγωνισμοί  με κίνητρο το τραγούδι. Η Κύπρος γενικότερα έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη για τους τραγουδιστές της αφού έχουμε πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα σε Κύπρο αλλά και εξωτερικό και έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Μαργάρης ο οποίος κέρδισε στο Voice της Ελλάδας το 2017.Είναι ένας από τους καλλιτέχνες που μας έχουν κάνει περήφανους με τη νίκη του. Ποιος είναι όμως ο Γιάννης Μαργάρης;

                                                      Πάμε να δούμε!

1.Γεια σου Γιάννη μου. Θα ήθελα να μας πεις λίγα λόγια για εσένα- κάποιες λεπτομέρειες για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Λοιπόν!! Ονομάζομαι Γιάννης Μαργάρης είμαι 23 ετών και κατάγομαι από το χωριό της Επαρχίας Αμμοχώστου Αυγόρου. Μουσικός δεν επαγγέλομαι αλλά θα τολμήσω να αυτοεπαγγελθώ ως άνθρωπος . Μου αρέσουν τα μακαρόνια, έχω κόψει τον καφέ και το τσιγάρο και μ αρέσει να μιλάω γρήγορα.

2. Χα χα χα σύντομο και περιεκτικό σε βρίσκω αγαπημένε.. Πότε διαπίστωσες την αγάπη σου για τη μουσική και με ποιους τρόπους την αξιοποίησες

Η αγάπη μου για την μουσική ξύπνησε στα 17 μου. Δεν ήμουν ποτέ το παιδί που τραγουδούσε με το ξύλο της σφουγγαρίστρας ούτε τραγουδούσα σε σχολικές γιορτές, ούτε καν στο μπάνιο. Η ανάγκη μου για να ξεφύγω από την πραγματικότητα με έκανε να βυθιστώ στο “τρυππάκι” της μουσικής.

3.Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος μουσική και από πού εμπνεύστηκες σαν μουσικός καλλιτέχνης;

Είδος? Ζούμε στον 21ο αιώνα. Νομίζω οι άνθρωποι και κυρίως οι μουσικοί πρέπει να ξεφύγουν από τα απόλυτα “είμαι ροκάς, είμαι τζαζίστας, είμαι σκυλάς”. Δεν πιστεύω στα είδη αλλά στο πάθος που βγάζει το κάθε κομμάτι η κάθε μελωδία. Τέλος πάντων ακούω από Πάολα μέχρι Etta James και από Παυλίδη μέχρι Ariana Grande.

4.Πως σου ήρθε η ιδέα για το Voice και πως ήταν η όλη εμπειρία;( τελικός- συνέπειες μετά)

Την απόφαση την πήρα μετά από μια απογοήτευση (όχι ερωτική, δεν είμαι τέτοιος). Εγώ το καλοκαίρι του 16’ ετοιμαζόμουν για σπουδές στη Σόφια της Βουλγαρίας, όταν την τελευταία στιγμή η Τράπεζα μου είπε ότι για ακόμη μια φορά δεν μπορεί να μου εγκρίνει το δάνειο. Εγώ μέσα στο κλάμα είπα ότι δεν θα αφήσω την μοίρα να με γ****** και θα δηλώσω στο Voice και θα κερδίσω. Έτσι και έγινε. Τώρα η εμπειρία κλασσικά, όμορφη, εξαντλητική, μοναδική. Το μετά ? Όταν μάθω θα σας πω.

5.Με ποιους μουσικούς θα ήθελες να συνεργαστείς;

Ουφ! Συνεργασία εγώ εννοώ και το να γράψω κομμάτι, στοίχους μέχρι λάιβ μαζί..Παυλίδης, Φουρέιρα, Ρίζου, Hozier, Paolo Nutini, Ariana Grande, Yebba. Μπορώ να γράφω για πάντα.

6.Με τι ασχολείσαι τώρα;

Τώρα ασχολούμαι με πολλααααα! Διδάσκω σε δύο ωδεία φωνητική, είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός και στο τομέα των sales στο Ράδιο Πολιτεία 106,7, και μουσικά είμαι στα καλύτερα μου. Εδώ και δύο μήνες είμαι official o frontman της μπάντας Black Anis. Η πρώτη μας εμφάνιση θα γίνει στις 22 Μαρτίου στη μουσική σκηνή Savino Live και ετοιμάζουμε λαιβς σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό. Το πρώτο μας single έρχεται σε λίγες ημέρες με τίτλο “HEY”και βεβαίως το άλμπουμ ετοιμάζεται και θα γίνει το χειμώνα.

7.Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Σεξ, μουσική, ξύδια και να Αγαπιέμαι. Αυτό θέλω να είναι το μέλλον μου.

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου Γιάννη μου και σου ευχόμαστε με τη σειρά μας κάθε επιτυχία και χαρά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου!