Διάφορα πράγματα συμβαίνουν στο κόσμο που επηρεάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν φταίει πάντα ο ένας. Η συμπεριφορά του ενός επηρεάζει και τη συμπεριφορά του άλλου δίπλα του, αλληλοεπηρεάζονται όπως γίνεται σε όλα τα κοινωνικά όντα. Κάποιες συμπεριφορές όμως είναι τόσο “προκλητικές” που δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια και να μη καταλάβεις εκτός αν και εσύ το προτιμάς έτσι και είσαι σε αυτή τη φάση τότε πάω πάσο και καλή διασκέδαση! Αν όμως είσαι σε μια φάση σοβαρότητας φίλη μου και γουστάρεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο με κάποιον πρόσεξε τα σημάδια γύρω σου! Ποια σημάδια; 

Δες πιο κάτω!

1.”ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!”

Σήμανση κόκκινο. Μεγάλος κίνδυνος. ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΙΑ. Όταν ένας άνδρας πει αυτή τη πετυχημένη ατάκα να ξέρεις ότι κατά 90% είναι χειρότερος από το προηγούμενο που ήσουν μαζί.. μπορεί και χειρότερος από όλους τους προηγούμενους. Είναι κάποιου είδους προειδοποίηση; Δεν μπορώ να το αποκρυπτογραφήσω αλλά είναι σίγουρα παραπλανητικό!

2. “ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.”

ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ; Τρέξε τώρα, τώρα όμως. Ο τύπος είναι ειλικρινής και σου λέει την αλήθεια. Θέλει απλά να περάσετε καλά και να εμπλουτίσεις τη λίστα με τα ονοματάκια που έχει. Αν θέλεις και εσύ κάτι ανάλογο βεβαίως να κάνεις ότι θέλεις. Εδώ όμως έρχεται η παγίδα που είναι η δεύτερη πρόταση της ατάκας. Ναι σου λέει ξεκάθαρα ότι θέλει να περάσετε καλά ΑΛΛΑ σου λέει και αυτό που θα ήθελες να ακούσεις για να σε κάνει να το σκεφτείς , ότι δηλαδή μπορεί και να σε δει και πιο σοβαρά αν “ΚΑΤΣΕΙ” η φάση. Φίλη συγνώμη αλλά παίζεις άσχημα παιχνίδια. Το να σε δει στα σοβαρά αγγίζει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

 

3.ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΛΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ  ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!

“Netflix and Chill”. Μια ατάκα παγκόσμια αναγνωρισμένη! Να ξέρεις πως αν πας φίλη μου από εκεί το chill είναι το μόνο σίγουρο, τώρα για τη ταινία και τη συζήτηση τι να σου πω; Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ. Καλή τύχη!

 

4. ΜΩΡΟ ΜΟΥ – ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

Λοιπόν αυτός είναι από τους πιο επικίνδυνους τύπους. Αυτόν το τύπο δεν πρέπει να το χάσεις από τα μάτια σου. Τα αυτιά σου να είναι ορθάνοιχτα και το μυαλό σου προσγειωμένο. Αυτός ο τύπος είναι ο τέλειος τύπος που θα αρχίσει τα γλυκόλογα όταν πρέπει ή και όχι αλλά σίγουρα με το τρόπο του θα κανονίσει να μη το ξεχάσεις όταν πας σπίτι. Είναι ένας άνδρας που θα σου πει ότι θέλεις να ακούσεις, που θα έχετε απίστευτα πολλά κοινά και θα αρχίσεις ήδη να σκέφτεσαι πια θα βάλεις κουμπάρα στο γάμο σας. Φίλη στο λέω. Ματάκια ανοιχτά γιατί μπορεί να είσαι το μωρό νούμερο.. 100!!! Και να σου έδειξε ένα πρόσωπο.. για να δούμε!

 

Ακούσατε και άλλες πετυχημένες ατάκες; Αν ναι στείλτε μας μήνυμα και μοιραστείτε το μαζί μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*